Hoe inschrijven

 

 1. Inschrijven doe je per voorkeur via de website. Volg daarbij de stappen die worden uitgelegd. Na je inschrijving, krijg je automatisch bericht dat we je inschrijving hebben ontvangen. 
 2. Via telefoon kan je uitleg vragen over de vorming en hoe je je kan inschrijven. Maar via de telefoon kan je je niet inschrijven.
 3. Binnen de 14 dagen nadat wij je inschrijving ontvangen hebben, krijg je een mail of je echt kan deelnemen of op de wachtlijst staat.
 4. De factuur van de vorming krijg je 4 weken op voorhand toegestuurd. Tijdig betalen is belangrijk om je plaats definitief vast te leggen.
 5. Uitzonderlijk kan je de vorming annuleren. Breng ons zo vlug mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. 
  • Bij vorming zonder overnachting kan annuleren gratis tot 4 weken voor de vorming. Daarna betaal je de helft van de prijs. Bij annulatie vanaf 1 week voor de vorming of bij afwezigheid op de dag zelf betaal je de hele kostprijs.
  • Bij vorming met overnachting kan annuleren gratis tot 6 weken voor de vorming.Bij annulatie 6 tot 2 weken voor de vorming, betaal je de helft van de prijs. Bij annulatie in de laatste 2 weken of bij afwezigheid betaal je de hele kostprijs.
  Voor sommige vormingen kan je een andere deelnemer in de plaats doorgeven. Dit kan gratis tot 3 werkdagen voor de vorming. Bij vorming met overnachting moet samen met de naam ook de medische fiche bezorgd worden op het sekretariaat. 
 6. Uitzonderlijk kan Pasform de vorming annuleren. Wij laten dit zo vlug mogelijk weten. Bij ziekte van de educatief medewerker op de dag zelf kan het gebeuren dat wij overmacht moeten inroepen en de dag zelf de vorming moeten afzeggen. Wij doen al het mogelijke om iedereen daar zo vlug mogelijk van te verwittigen.
 7. Bij annulatie door Pasform wordt de volledige kostprijs terug betaald.