Oplossingsgericht werken

Een opleiding of training in het oplossingsgericht werken volg je uiteraard in het Korzybski Instituut in Brugge. Het instituut dat reeds honderden cursisten heeft opgeleid en met 30 jaar ervaring.
Je krijgt de kans om met het Brugs model kennis te maken door het bijwonen van deze studiedag. Indien het nuttig is voor jou om in jouw professionele context te focussen op oplossingen i.p.v. problemen, sterktes i.p.v. tekortkomingen, toekomst i.p.v. het verleden, dan ben je van harte welkom! Maak kennis met dit metamodel en laat je inspireren.
Deze studiedag richt zich naar coachende hulpverleners, coaches, teamcoaches, stagebegeleiders, zorgleerkrachten, leidinggevenden, hulpverleners, vormingswerkers, leerkrachten, …

Docent

Chris Van Dam werkt als praktijklector aan de Hogeschool Gent en is staflid in het Korzybski Instituut in Brugge. Chris heeft ervaring als personal coach, teamcoach en trainer in verschillende sectoren: Bijzonder Onderwijs, Ziekenhuizen, Rust- en verzorgingstehuizen, verslavingssector, Psychiatrie, Bijzondere jeugdzorg en sector personen met een handicap.
Het aantal sectoren in de non-profit waarin Chris Van Dam opdrachten heeft breidt voortdurend uit, waardoor het coachen een boeiende uitdaging blijft.

Locatie en tijdstip

Waar en wanneer gaat dit door?

CC De Kruisboog, Tienen

St Jorisplein 20, 3300 Tienen

19-10-2017 van 10u00 tot 16u00

Prijs

Hoeveel kost dit?

€ 95,00

een broodmaaltijd en het boek “Coachen naar verandering” is inbegrepen.