Ervaringsdeskundige

Onze ervaringsdeskundigen leggen je graag zelf uit, wat deze cursus inhoudt, aan de hand van dit filmpje, samen met de Pasform-medewerkers.

Een ervaringsdeskundige is iemand die vertelt aan anderen hoe het is om te leven met een verstandelijke beperking.

Pasform, samen met veel mensen, droomt van een inclusieve samenleving. Daarom werken we samen met ervaringsdeskundigen en organiseren we een cursusreeks ‘ervaringsdeskundige voor personen met een verstandelijke beperking’.

Samen met ervaringsdeskundigen gaan we op pad en zorgen we voor een open gesprek over het leven met een verstandelijke beperking. Zo bouwen we mee aan een samenleving waarin iedereen zich welkom en thuis kan voelen.

Cursusreeks ervaringsdeskundigen

Wil je meer informatie over deze cursusreeks? Klik dan hier onder op de rode knop om naar de detailpagina van de cursus te gaan. Daarna kan je aan de slag om je verhaal te brengen, alleen of samen met anderen. Tijdens, maar ook na de cursusreeks ondersteunen we je hierin.

Klik hier om naar de cursus te gaan


Ervaringsdeskundigen uitnodigen?

Ben je zelf benieuwd naar wat ervaringsdeskundigen te vertellen hebben, of wil je je organisatie, vereniging, sportclub… toegankelijker maken voor personen met een verstandelijke beperking, dan gaan we hierover graag in gesprek. We maken een afspraak om langs te komen, samen met ervaringsdeskundigen.

Contacteer Karien van Neyghem om een afspraak te maken of meer info te vragen.