Me inschrijven voor een vorming

Bij Pasform kan je je inschrijven voor veel toffe vormingen. Dit kan zijn met of zonder overnachting, een enkele vorming of een reeks.

Weet je nog niet hoe je een vorming zoekt? Klik dan hier voor meer uitleg.

Heb je een toffe vorming gekozen waarvoor je jezelf wil inschrijven? Dan kan dat op deze simpele manier.

1. Je opent de vorming waar je interesse in hebt. Bij wijze van voorbeeld, tonen we je hier de vorming "Vrolijk Pasen".

Je opent een vorming door te klikken op de foto of de titel.


2. Je ziet de foto, tekst en onderaan een kaartje. Links hiervan zie je enkele keren staan: "inschrijven" en daar achter een locatie. Voor welke locatie wil jij inschrijven? In dit voorbeeld staan enkele locaties die misschien bij jouw vorming niet staan. Kijk goed dat je de juiste locatie kiest. Je kiest best een locatie die het dichtsbij je woning is.


3. Als je een locatie gekozen hebt, klik daar dan op.

Wij kiezen in dit voorbeeld voor de locatie "Aalst".


4. Nu kom je terecht op een invulformulier. Als je eerder al een account hebt aangemaakt, dan staat hier al heel veel ingevuld. Heb je nog geen account, dan moet je alles nog invullen.

Vul de ontbrekende informatie in en druk op de grote knop 'Verzenden'


5. Je heb nu een e-mail gekregen op het mailadres dat je hebt ingevuld. Hier in staat dat je inschrijving ontvangen is en dat we deze verzenden. Wanneer je definitief ingeschreven bent en kan deelnemen, wordt er nog een mail gestuurd. Het kan ook zijn dat de vorming volzet is. Dan krijg je binnen 2 weken een mail die zegt dat je op de wachtlijst staat. Hou je mailbox dus goed in de gaten.