Op aanvraag

Als expert in aangepaste vorming is Pasform met zijn lidorganisaties een toonaangevende partner voor overheid, culturele, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Onze medewerkers spelen vlot in op uiteenlopende vormingsvragen. Dit kan gaan van een korte sessie tot een Europees project.
De doelgroep waarmee Pasform werkt is divers, maar centraal staat de kwaliteit van leven van personen met een beperking.
Het deelnemersperspectief is het uitgangspunt, wederkerigheid en gelijkwaardigheid tussen partnes vinden we vanzelfsprekend.
Je kan bij Pasform eveneens terecht voor gemeenschapsvormende en maatschappelijke projecten.

Mogelijke partners in samenwerking ;
- personen met een verstandelijke beperking
- voorzieningen voor personen met een verstandelijke beperking
- organisaties, verenigingen die nood hebben aan ondersteuning in
projectmatig werken met personen met een verstandelijke beperking
- verenigingen, overheden, educatieve diensten... die hun organisatie willen
versterken in het werken met personen met een verstandelijke beperking
- ...

Enkele voorbeelden van vorming en projecten : Weet en eet gezond, Afscheid van het leven, Samen, niet altijd gemakkelijk, Cultuurbeleving voor personen met een grote ondersteuningsnood, vorming voor natuur- en stadsgidsen...

Voor info kan je contact opnemen met één van onze lidorganisaties of mailen naar info@pasform.be


Zoek je nog wat anders?

WIL JIJ EEN VORMING AANVRAGEN? IETS CREATIEFS OF EEN THEMA ONTRAFELEN?

Onze variatie aan creatieve technieken, het gebruik van diverse materialen, onze expertise en onze kijk van buitenaf, brengen wij graag in als antwoord op uw vraag naar vorming. Dat kan een creatief kunstwerk zijn, een leerproces opzetten of het bespreekbaar maken van een moeilijk thema. Samen zetten wij een positief spoor uit.

Stel je vraag via inschrijvingen@pasform.be. We nemen contact met je op en bespreken je vraag. Desgewenst wordt er eerst een intake gehouden en volgt er een verslag of nabespreking. Er kan ook een terugkommoment georganiseerd worden.


Nodig onze Ervaringsdeskundigen verstandelijke beperking uit in uw organisatie

Onze jaar-opleiding "Ervaringsdeskundige verstandelijke beperking" bereidt cursisten een jaar lang voor, om te spreken voor groepen over hun ervaringen met een verstandelijke beperking. Zij worden klaargestoomd om te vertellen aan schepenen in een gemeentehuis, hoe zij worden aangesproken aan loketten. Zij spreken in hogescholen bij opleidingen zoals orthopedagogie, hoe zij aangesproken worden door zorgverleners. Zij spreken in bedrijven en winkels over toegankelijkheid tot de locatie en wegbewijzering.

Nodig ervaringsdeskundigen uit om in dialoog te gaan met uw organisatie. Leer van hen, verrijk uw wernemers met inzichten. Werk naar een inclusieve werkomgeving.

Contacteer karien@pasform.be voor meer informatie en voor de aanvraag tot ontmoeting.