Op aanvraag

Op aanvraag


Vraag zelf een vorming aan

Onze variatie aan creatieve technieken, het gebruik van diverse materialen, onze expertise en onze kijk van buitenaf, brengen wij graag in als antwoord op uw vraag naar vorming. Dat kan een creatief kunstwerk zijn, een leerproces opzetten of het bespreekbaar maken van een moeilijk thema. Samen zetten wij een positief spoor uit.

Enkele voorbeelden van vormingen die voorheen aangevraagd werden zijn 'omgaan met boosheid, persoonlijke hygiëne, rouw, weet en eet gezond, ...'

Stel je vraag via inschrijvingen@pasform.be. We nemen contact met je op en bespreken je vraag. Desgewenst wordt er eerst een intake gehouden en volgt er een verslag of nabespreking. Er kan ook een terugkommoment georganiseerd worden.


Nodig onze Ervaringsdeskundigen verstandelijke beperking uit in uw organisatie

De opleiding “ervaringsdeskundige verstandelijke beperking” ondersteunt deelnemers met een verstandelijke beperking om samen met Pasform vorming te geven over het thema verstandelijke beperking en inclusie.

Nodig ervaringsdeskundigen uit om in dialoog te gaan met mensen uit je organisatie. Laat je werknemers deze boeiende ervaring aangaan en werk naar een inclusieve werkomgeving.

Contacteer karien@pasform.be voor meer informatie en voor de aanvraag tot ontmoeting.