Steun Pasform

Pasform zoekt steun!

Pasform is een socio-culturele volwassenorganisatie. Onze werking is gericht op het empoweren van de persoon met een handicap, met diens positie in de gemeenschap en bouwt aan een inclusieve samenleving.

Wij doen dit hoofdzakelijk door vorming te organiseren voor en samen met personen met een beperking, hun netwerk, professionelen en de samenleving. Daarvoor werken wij samen met deskundigen en andere organisaties.

Als vereniging zonder winstoogmerk zijn onze inkomsten gelimiteerd tot subsidies, projectgeleden en giften. De prijs die de deelnemers betalen dekken de kosten van de huur van een zaal en aankoop van benodigde materialen.

Steun Pasform

Om vernieuwend te kunnen zijn en onze deskundigheid bij te schaven zijn wij steeds opzoek naar extra middelen. Je kan ons steunen door een financiƫle gift. In ruil krijg je onze eeuwige dank!

Rekeningnummer : BE55 0689 0137 4244
Ondernemingsnummer : 0567.872.147

Je kan ons ook op andere manieren helpen.

Wil je onze vrijwilliger worden of je deskundigheid delen, graag. Druk op de knop hieronder en neem een kijkje op vrijwilligers welkom.

vrijwilligers welkom


Heb je een lokaal of een atelier dat toegankelijk is voor personen met een beperking en wil je het ons gratis of tegen en kleine vergoeding ter beschikking stellen, laat het weten.

Zoek je een stage-plaats en heb je zin voor initiatief en verantwoordelijkheid in een gelijkwaardige houding voor personen met een beperking, stel je kandidaat.

Of heb je nog een ander idee, neem dan contact op met onze directie, Krista Telemans op krista@pasform.be of 0468 16 79 37.